In 1 dag wakker

Wij gaan jou in 1 dag leren hoe jij jouw website voor je kunt laten werken. Wij geven jou 1 dag volledige ondersteuning om jou te leren hoe jij jou website het beste kunt gaan inzetten. Heb je nog geen eigen website, of ben je niet tevreden over jouw huidige website? Als je in 1 dag wakker wordt, krijg jij van ons gratis een nieuwe website. 

Jouw website

Wij leren jou de basis van SEO & SEA toe te passen in jouw website. Door jezelf af te vragen wat wel werkt en wat niet. Passen jouw teksten wel bij je doelgroep? Wij helpen jou met het schrijven van de juiste content. Hierdoor kun je jouw klanten nog beter bereiken. Een goede indeling van jouw pagina is ook een must voor een goede website. Staan de knoppen op juiste plaats? Wij leren jou om kritisch te kijken naar jouw pagina indeling. Ook leren we jou hoe je gegevens kunt analyseren. De snelheid van jouw website is heel belangrijk. Bij een langzame website haken bezoekers sneller af. Wij leren jou hoe jij afbeeldingen en pagina’s kunt optimaliseren voor jouw website.

Mobiele website

Websites worden steeds meer alleen op een mobiel gekeken. Ook Google geeft voorkeur aan een goed werkende mobiele website. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Daarom gaan wij samen met jou je website zo veilig mogelijk maken voor je bezoekers. Is alles up-to-date? En heb je al een SSL certificaat?

Social Media

Social media is ook een hele belangrijke factor. Wij leren jou hoe je social media in kunt zetten om jouw klanten aan je te binden en hoe je dit in je dagelijkse werkzaamheden kunt integreren.

Dat allemaal op 1 dag!