“In 1 dag Wakker”- dag; 11 september 2018

12 september 2018

Gister was het weer zo ver! We hebben weer een “In 1 dag Wakker”- dag gedraaid. Wat een leuke en enthousiaste cursisten hebben wij gehad!

Weer een hele succesvolle dag gehad. Het is heel leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is en hoe graag ze willen leren. We begonnen de dag met een lekker bakje koffie, gevolgd door een kennismaking tussen ons en de cursisten, maar ook tussen de cursisten onderling. Zulke verschillende bedrijven, maar allemaal even leergierig.

Er zijn weer allemaal verschillende interessante onderwerpen aan bod gekomen. Wij waren heel blij dat we iedereen zoveel konden leren. Het geeft een goed gevoel dat je mensen nieuwe inzichten kan geven en ervoor zorgen dat ze dit zelf kunnen toepassen.

Natuurlijk hebben we afgesloten met een borrel om deze geslaagde dag te vieren!

Dankjewel Doetsje Postma (Postma Watersport), Betty Terpstra (HIEMM) en Bert de Boer / Jaap de Boer (SOD Dantumadeel) voor jullie inzet en leergierigheid.